2 Ocak 2016 Cumartesi

GERİ DÖNÜŞ VE TANIŞMA YAZISI

Uzun zaman sonra bloğu yeniden açıp yazmaya karar verdim.
İlk yazımada kendimi tekrardan tanıtıp neler yaptığımı yazarak başlamak istedim.
Herkes hazırsa başlıyayım de mi?
Profilimde gördüğünüz için adımı soyadımı söylememe gerek yok. Hiç merak etmeyin fotoda orijinal. Geleyim sadede Bursalıyım Bursa'da doğup büyüdüm şu an üniversite neticesinde Isparta'dayım bir yurtta kalıyorum ama ismini asla ve asla vermiycem (reklam olmasın :))şaka yapıyorum tabiki  Süleyman Demirel Üniversitesinde okuyorum aslında blog yazma amacım sadece yazmayı çok sevdiğim için. Hep yazarım ben. Bir sürü defterim var benim. Günlük tutarım, okuduğum kitapların özetini çıkartırım, aklıma gelen, rahatlamak için yazdığım deneme tarzı, kompozisyon tarzı yazılar.Nereye kadar insan belli birşeyden sonra bunları insanlarla paylaşmak istiyor. Malum bu yazdıklarımı kitap haline getirtip bastırsam kim okuyacak, kaç insan kaldı öyle kitap alıp okuyan?
Ama İnternet öyle mi ya? Kim olursa olsun, yaşı ne olursa olsun bilgisayar kullanmasını bilen herkes internetin başında.Sadece bilgisayarda değil hani.Akıllı telefonlarda sağolsun bilgisayar olmadan bilgisayar gibi iş görür hale geldiler.Teknolojinin faydaları. Bilgisayar kullanmayı bilmeyen internetin i'sinden bile habersiz insanları facebook , twitter, instagram manyağı yaptıya vallahi pes. Hele o whatsaap kullanıcılarına ne demeli. Kırk yıllık kısa mesaj olayını internet üzerinden kullanacak hale getirdiler ya. Bende bu dünyada bu teknolojinin içinde yaşıyorum. Benim neyim eksik? Niye bende bundan sonra yazdıklarımı internet aracılığıyla onlarca, yüzlerce, binlerce ,hatta milyonlarca insanla paylaşmayayım? Daha önce birkaç denemem olduysa da başarısız oldum blog konusunda ne yazacağımı bilmiyordum. Tuhaf tuhaf kendimce gezi yazıları yazdım , kırk yıllık eleştirmen gibi kitap eleştirisi yazmaya çalıştım. Başarısız oldum ki bir tane bile takipçim olmadı.Şimdi ise öyle olmayacak yazarak kendimi geliştirdim daha dikkat çekici daha aktif olarak bloğu kullanmaya çalışıcam. Kendime ilginç gelen paylaşmak istediğim herşey burada olacak bundan sonra bu hem bir gezi bloğu hem yemek hep kitap kısacası ben ne yaptıysam nelerden hoşlanıyorsam kendimle ilgili çok fazla özel hayatımı tabiki katmayacağımda neyse bu konuyu sonra düşünürüz. :)))
Böyle şeyler olacak kim ne isterse bir parça ordan bir parça buradan bulacak kendine göre birşeyler. Şimdilik kendinize iyi bakın en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere diyeyim BYE BYE