27 Mart 2017 Pazartesi

neler oluyor?

                         Niye Son Bir Aydır Mutsuzum?


Herkese Merhaba


Son bir aydır hayatımın en kötü dönemini geçiriyorum. Kimseye bir şey anlatmak istemediğim için içimdeki duyguları yazmak geldi.

Nasıl başlayacağımı gerçekten bilmiyorum. Ama uzun zamandır ananemin hastalığıyla uğraşıyorduk. Onu o şekilde gördükçe itiraf etmeliyim ki moralim çok bozuluyordu. 5 şubat günü sabaha karşı vefat etti. Ben o sırada sömestr
tatilinde olduğum için sürekli olarak onun yanındaydım. Beyin ölümü gerçekleştiğinde evinde yanı başındaydım. 

Ne diyebilirim ki. Kimseye anlatamıyorum. Daha doğrusu anlatmak istemiyorum. Beni büyüten kadındı o.  Çok şey borçluyum. Ölümüne kendimi alıştırmıştım aslında hazırlıklıydım. Ölmeden bir ay önce çok ağırlaştı durumu, son hafta eve gelen doktorlar ambulanslar kabus gibi bir ay geçirdim. Yavaş yavaş kendime geldiğimi düşünürken şu anda bir boşlukta olduğumu fark ettim. İnsanlara güçlü olduğumu, etkilenmediğimi gösterebilmek için instagramda sürekli olarak mutluluk pozları paylaştım. Hayat her ne olursa olsun devam ediyor. Ama gün geçtikçe daha kötü olmaya başladım. 

Okul hayatımın nasıl geçtiğine gelecek olursak vize haftasına bir hafta kaldı ve kafamın içi o kadar karışık o kadar dolu ki sınavlara önceden hazırlanmaya başladım. Hiçbir şeyden emin değilim. Hiçbir şey beni tatmin etmiyor artık. Vize haftası bitince Bursa'ya memleketime gidicem. Nasıl geçecek bilmiyorum. Bir taraftan o kadar çok gitmek istiyorum moral bulayım ,bol bol gezeyim , istediğim her şeyi satın almak istiyorum.
Bir taraftan da bu durum ters teper diyede korkmuyor değilim. 
Bursa'ya gidince teyzemler'i görücem. Ananemin evine gidicem ve o eve nasıl giricem bilmiyorum. Nasıl hissedicem ben o an? Acaba nasıl olacak. Artık ne olacak bilmiyorum. Ne olursa olsun yaşamaya devam ediyorum.